Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Hedmark

Fag: Barne- og ungdomsarbeiderfag

Kommer fra: Kongsvinger, Hedmark

Bor i: Kongsvinger

Navn på skole: Sentrum videregående skole

Vi trives bra med utdanningen og har en fin skolehverdag.

Vi syntes barn og ungdom virket som en interessant linje, og gledet oss til å være i praksis. Dessuten virket det som et naturlig valg da vi ønsker å jobbe med barn senere i arbeidslivet. Det er fint å få litt erfaring før vi tar den endelige avgjørelsen.

Det beste med faget er å få være med barn og å ha en variert skolehverdag. Hvis man liker å være rundt barn, ønsker en variert skolehverdag og trives med å være ute burde man velge barne- og ungdomsarbeiderfag.

Det er spennende og en morsom mulighet.

Hva er deres forventningene til deres egen innsats i Skole – NM?

Vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste. Uansett hvordan det går tar vi med oss erfaringen og det vi lærer videre.

Vi har tatt det med ro og lest litt om temaet til oppgava.

Det er jo morsomt å kunne skrive det på CV-en, og det viser eventuelle arbeidsgivere at vi har vært engasjerte.

Vi er to utadvendte og blide jenter som ser positivt på det meste. Vi er arbeidslystne og trives veldig godt sammen med barn.

Tina: På fritiden er jeg en aktiv jente. Jeg bruker mye av tiden min på å trene, og ellers er jeg glad i friluftsliv både i skogen og på fjellturer.

Live: Mye av fritida mi går med til speideren, der jeg er leder for troppen. Jeg liker å være mye ute i naturen, spesielt å gå turer i skogen. Dessuten er jeg ganske engasjert i lokalpolitikken, siden jeg er leder av ungdomsrådet i Kongsvinger.

Tina

Live Othillie