Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Nordland

Kommer fra: Narvik og Ballangen

Bor i: Narvik og Ballangen

Navn på skole: Solhaugen vgs

Vi trives veldig bra, det er en hverdag fylt med aktivitet, læring og utvikling.

Fordi vi vil jobbe med barn og unge.

Du får mye mer ut av faget, ikke bare kunnskapen men du utvikler deg personlig, og hvis du vil jobbe med barn men ta høyere utdanning er dette veien å gå. Du er tidlig ute i praksis og får opplevd arbeidslivet i ung alder, i forhold til hvis du skulle gått studiespesialisering.

Det er stort, en ære og vi er veldig ydmyke.

Hva er deres forventningene til deres egen innsats i Skole – NM?

Vi håper på å nå så langt som mulig. Pall-plassering hadde vært stort, og det jobber vi mot.

Vi øver på hvordan vi kan samarbeide på best mulig måte og leser/gjør oppgaver/øver på de områdene hvor vi er svakest.

Dette vil se veldig bra ut på Cv’en og når vi skal søke lærlingplass. Dette er også en motivasjon for å tørre å kunne være med på andre yrkeskonkurranser.

Utadvendt og sprudlende, lærevillige, spontane, sta og positiv.

Trener, klatrer, snowboard, kjæreste, reise, jobbe og være kreative (male, tegne, sminke)

Anne

Sunniva