Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Telemark

Kommer fra: Telemark

Bor i: Porsgrunn og Skien

Navn på skole: Skogmo Videregående skole

Hvordan trivdes dere med utdanningen og det dere holder på med? Vi trives veldig godt. Dette fordi vi synes det er moro å følge utviklingen til barna og se den innvirkningen vi har på dem.

Hvorfor har dere valgt dette faget? Vi valgte dette faget fordi vi liker barn og ungdom, vi synes det er gøy å gjøre en forskjell hos barn og ungdom.

Hva er det beste med faget og hvorfor skal andre velge det faget dere har valgt? Det beste med faget må være samholdet man får med klassen pga like interesser og at man kan jobbe og utfordre seg selv i jobbsituasjoner.

Hvordan opplever dere å skulle representere eget fylke i Skole - NM? Vi synes det er moro å delta, det er noe nytt for begge. Det blir spennende og en opplevelse for livet.

Hva er deres forventninger til deres egen innsats i Skole – NM? Vi forventer at vi gjør det beste vi kan som vi vanligvis gjør, at vi er blide og positive.

Hvordan har dere forberedt dere til mesterskapet? Vi har lest en del, reflektert igjennom forskjellige aktiviteter vi har gjennomført tidligere og utført flere nye aktiviteter.

På hvilken måte kan deltakelsen i Skole – NM spille inn på deres videre karriere? Vi vil tro at det er positivt på CV’n, hvert fall hvis man skal søke læreplass eller for så vidt være rundt barn. Vi får også mye erfaring og øving som er godt å ha med seg videre.

Hvordan vil dere beskrive dere selv som personer? Vi er omsorgsfulle, åpne, fleksible, samarbeidsvillige, selvstendige, ansvarsbevisste og positive.

Hva driver dere med på fritiden? Vi begge er med venner, er fysisk aktive og bruker mye tid på skolearbeid. Emma jobber også på bensinstasjon og jobber frivillig på ungdomsklubb.

Emma

Ida