Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Oslo

Vi er to 18 år gamle jenter med navnene Muskaan og Anisa. Vi går begge to andre året på barne-ungdomsarbeider linjen på Ulsrud vgs. Vi utfyller hverandre ganske godt med tanke på at vi går i ulike klasser og i ulike linjer.  Muskaan går i BUSK – linjen der hun får både generell studiekompetanse samtidig som at hun får muligheten til å ta fagbrevet. Jeg, Anisa går det vanlige løpet innenfor barne -og ungdomsarbeider og tenker å ta fagbrevet. Vi begge har hatt praksis på både barnehage, AKS og på skole. Vi har samlet mye god kunnskap og positiv erfaring og ser frem til å delta i NM.

Alder: 18 år begge to

Fag: Barne-ungdomsarbeiderfaget

Kommer fra:  Oslo

Bor i: Oslo

Navn på skole: Ulsrud vgs

Vi trivdes veldig godt. Er et spennende yrke med masse muligheter.

Hovedgrunnen til det er vel interessen vi har får barn og ungdom. Det å kunne være med på å utvikle barnas fremtid, gjøre noe for noen uten å forvente noe tilbake og selvsagt det å gi barnet et trygt miljø å vokse opp i.

Det beste med barn og ungdomsarbeider faget er at vi er med på å skape og utvikle  fremtidens barn og unge. Vi utgjør en forskjell, vi gir barn og unge glede uten å forvente noe tilbake for det. Det er utrolig fin opplevelse å jobbe med barn og unge. Man lærer så mye og det påvirker en personlig også. Man endrer  også sin personlige utvikling, gjennom arbeid med barn.

Vi anbefaler derfor andre å ta dette yrket hvis man er glad I å jobbe tett på mennesker med ulik bakgrunn og yrker.  Fordi barn og ungdomsarbeider faget er et fag, som krever at man har evne til å møte brukere med ulike behov, og dolk fra forskjellige land og kulture. fart

Vi anbefaler derfor andre å ta dette yrket hvis man er glad I å jobbe tett på mennesker med ulik bakgrunn og yrker.  Fordi barn og ungdomsarbeider faget er et fag, som krever at man har evne til å møte brukere med ulike behov, og folk fra forskjellige land og kulturer.

Vi opplever mye positivitet, folk rundt oss er støttende og utrolig stolte. Det er ikke lett, men samtidig tar vi alle utfordringer med et smil om munnen.

Vi forventer å jobbe i høyt gir og gjøre vårt aller beste. Vi gir all innsats.

Vi har fått hjelp og veiledning fra lærere. Samarbeidet godt under deler av hele oppgaven.  Vi har brukt mye fritidute utenom skoletid på å forberede oss på å vinne.

Det å delta I  NM vil være en god erfaring for videre utdannelse og god forberedelse til eksamen frem mot  sommer. Vi har lært masse om oss selv og hvor vi ligger i fagene, og  dette er noe vi skal ta med oss videre.

Anisa: høflig person, veldig sosial, glad i praktisk arbeid og har gode samarbeidsevner.

Muskaan: rolig, pliktoppfyllende, skoleflink og lett å samarbeide med.

Vi liker å danse, lese, høre på musikk og tilbringe tid med vennene våre i fritiden.

Muskaan

Anisa