Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Hordaland

Kommer fra: Bergen

Bor i: Stine, Sotra og Ingelinn, Askøy

Navn på skole: Olsvikåsen vgs

Vi trives veldig godt. Begge to er veldig glad i å være sammen med barn og ungdom og liker å være med på å påvirke barn og unges hverdag på en positiv måte.

Vi trives å jobbe og samarbeide sammen med mennesker og vi liker at vi får ta del i både barn og ungdoms utvikling.

Dagene er veldig varierende og vi får ofte gjøre ting praksis. Fagene er også veldig læringsfulle og du lærer mye om hvordan du skal være rund andre mennesker. Det er også enkelt å følge med i timene for fagene er veldig interessante og du lærer mye nyttig som du får bruk for uansett hva du har tenkt å jobbe med seinere i livet.

Hvordan opplever dere å skulle representere eget fylke i Skole – NM?

Det er veldig spannede og vi gleder oss veldig til å representere fylket vårt.

Hva er deres forventninger til deres egen innsats i Skole – NM?

Vi skal gjøre vårt beste og håper selvfølgelig at vi klarer å gjennomføre hele opplegget vårt slik som planlagt. Vi håper også vi bli godt kjent med barna eller ungdommene som skal delta slik at vi kan tilpasse opplegget vårt etter deres behov.

Vi har begge vert i praksis. Stine har vært i Barnehage og Ingelinn har vært på barneskole. I tillegg er Stine turntrener for ungdommer. Så vi føler vi har fått et bredt spekter på hvordan vi skal være sammen med de ulike aldersgruppene. Vi har også forberedt oss med å lage aktivitetsplan for ulike aldersgrupper slik at det blir enklere for oss når vi får resten av oppgaven.

Stine skal ut i lære i to år og vil få brukt kunnskapene og erfaringene fra skole – NM når hun er ute i lære. Vi har og begge planer om å bli politi og vil da bruke erfaringene fra skole – NM til vår fordel når vi skal jobbe sammen med andre mennesker med ulike behov.

Vi har to helt forskjellige personligheter, Stine er veldig energisk og Ingelinn er mer rolig og avbalansert. Dette gjør at vi utfyller hverandre veldig godt og klarer å jobbe så godt sammen. Vi er begge omsorgsfulle, lojale, effektive og god til å kommunisere med mennesker.

Som nevnt tidligere er Stine turntrener for Kjøkkelvik IL og driver aktivt med turn ved siden av. Ingelinn driver aktivt med fotball på fritiden og spiller for Vestsiden-Askøy IL.

Stine

Ingelinn