Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Akershus

Fag: Barne- og ungdomsarbeiderfaget

Kommer fra: Vestby og Kråkstad

Bor i: Vestby og Kråkstad

Navn på skole: Drømtorp videregående skole

-          Vi trives veldig godt med denne utdanningen fordi den er yrkesrettet. Barne- og ungdomsarbeiderfaget lar oss være kreative og gjør oss klare til vårt fremtidige yrke.

-          Vi valgte dette faget fordi dette er noe vi ønsker å jobbe med i fremtiden. Dette er også en linje som er inkluderende, praktisk og kreativ.

-          Det beste med dette faget er praksis. Her får man vist sine kunnskaper, ferdigheter og holdninger i praksis.

-          Det er spennende å representere Akershus fylke og vi ser frem til denne opplevelsen. Dette er en fin erfaring som vi kan ta med oss videre til lærlingtiden.

Hva er deres forventninger til deres egen innsats i Skole – NM?

-          Forventningene våre til vår egen innsats er at vi gjør vårt beste. Dette blir en helt ny opplevelse for oss, så vi håper på å lære noe nytt i løpet av denne tiden.

-          Vi har forberedt oss med skolemesterskap, prøveeksamen og lest oss opp på teori. Dette har blitt som en øving til NM. Samtidig har vi prøvd å lære hvordan vi skal takle stress på best mulig måte.

-          Denne deltakelsen viser at vi har deltatt på yrkes NM og dette kan ha en positiv virkning på vår fremtidige karriere som barne- og ungdomsarbeidere.

-          Vi har fra lærere og veiledere fra praksis at vi er: positive, imøtekommende, samarbeidsvillige og løsningsorienterte.

-          Vi er veldig glade i å være sosiale med venner og en av oss spiller også volleyball og går på 4H.

Emilie

Celina