Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Sogn og Fjordane

Kommer frå: Sogn og fjordane

Bor i: Thale: Florø, Guro: Jølster

Navn på skole: Flora videregående

Svar: vi trives begge ekstremt godt i det vi driver med, og er veldig motiverte for å jobbe innenfor yrke med barn og ungdom.

Svar: vi er begge interessert i dette yrke og er glad i å jobbe med barn og unge,

Svar: det beste med faget er at vi lærer mye om barn og unge og det setter ting fra egen oppvekst i perspektiv. du lærer å kjenne deg selv og andre på en annen måte. du lærer å se hvert enkelt barn på en helhetlig måte uavhengig av kjønn, alder og funsjonsnedsetting og kan ta hensyn og legge til rette for dem der de er, man lærer ekstremt mye av dette yrket og du får en kompetanse svert få har. andre bør velge dette yrket fordi det er ett ekstremt lærerikt yrke, et er interessant og utfordrende og ingen dager er like, dett er ett viktig yrke fordi du spiller en stor del i barn og unges utvikling og kompetanse videre i livet.

Svar: det er litt skummelt men vi er stolte over å kunne være dem som representerer eget fyke i NM, det er gøy å kunne delta i noe vi virkelig brenner for

Hva er deres forventninger til deres egen innsats i Skole – NM?

Svar: vi forventer å gi vårt aller beste og håper at vi gjør det bra og gjennomføre med kreativitet og godt humør

Svar: vi mentalt forbereder oss ved å jobbe hardt og pugge fagstoff, vi samler fagstoff og tips fra andre relaterte yrker for å utvide vårt spekter og egen kompetanse

Svar: det er en god og ny erfaring ikke alle vil få muligheten til å kunne ta med seg

Svar: vi er begge veldig positive og glade jenter som liker å jobbe med barn og unge, vi er dedikerte til det vi driver med og jobber hardt får å nå målene våre. vi er kreative og prøver å tenke utenfor boksen,

Svar: vi er og ofte sosiale med venner og familie, og liker å holde oss i aktivitet, Guro: danser og er et aktivt medlem i 4H og da får ho jobbe masse med barn og ungdom, Thale: tar mye bilder og jobber ofte frivillig i skole og sfo.

Thale

Guro