Informasjon om Barne-og ungdomsarbeidere Vest-Agder

Kommer fra: Vest-Agder Fylkeskommune

Bor i: Mandal

Navn på skole: Mandal Videregåendeskole

Vi trives veldig godt på Barn og Ungdom i Mandal, vi føler at fagene er utfordrende og lærerike. Lærerne gir god oppfølging og vi liker at dagene er fylt med glede og mestring.

Vi valgte dette faget fordi vi har lyst til å jobbe med barn og ungdom, og være med på å påvirke deres oppvekst.

Det beste med faget er at skoledagene er varierte og morsomme, vi gjør alltid forskjellige oppgaver og vi får være i praksis. Grunnen til at andre burde velge dette faget er fordi at vi lærer mye som vi får bruk for i praksis og i fremtidig jobb. Det er også et utdanningsprogram som er både utfordrende og gøy.

Dette opplever vi som en stor oppgave hvor vi føler at vi vil prestere og gjøre en god jobb. Vi er stolte over at vi har blitt valgt ut til å representere vårt fylke, og føler oss heldige over at vi får være med å delta i en slik givende konkurranse.

Forventingene vi har er at vi håper at vi får vist hva vi kan og har lært på denne linja, og at vi mestrer oppgaven som vi tar på strak arm.

Vi har forberedt oss med at vi har øvd på å fylle ut planleggingsdokumenter, gjennomført aktiviteter med barn i praksis sammen og hatt tverrfaglig fremføringer hvor vi har snakket om forskjellige kompetansemål på tvers av hverandre.

Deltakelsen vil påvirke positivt i våres karriere fordi det viser et engasjement og interesse for barn og ungdom. Det at vi har blitt valgt ut til å delta på NM, forteller at vi er to jenter med drivkraft, arbeidsvilje og motivasjon for å nå mål.

Vi vil beskrive oss som to glade, sprudlende og utadvendte jenter. Å omgås med mennesker er noe som gir oss livsglede, og vi er glad i å gi av oss selv. Det er viktig for oss å gjøre vårt beste for å klare nye oppgaver, utfordringer og for å jobbe mot konkrete mål.

Tuva: Jeg er med i en ungdomsklubb hver uke, og er ofte sammen med venner og familie på fritiden. Passer ofte på tantebarnene mine og elsker å leke sammen med dem. Har også en fast helge jobb som jeg liker og trives med.

Synne: på fritiden liker jeg å trene sammen med venner, og bruke tid med familien. Jeg jobber i ferier, og trives godt med det.

Tuva

Synne